Dublaj filme

DESCRIEREA PROIECTULUI

Vorbește pe limba publicului tău!

Îți oferim servicii profesionale de dublaj, realizate cu actori profesioniști în studioul de înregistrări propriu sau cu ajutorul inteligenței artificiale, fără diferențe perceptibile față de vorbitorii reali, pentru filme de prezentare, de școlarizare și training, seriale, filme documentare și artistice. În plus, realizăm și traducerea video-urilor sau a filmelor în sau din limba română în orice limbă, după script-ul pus la dispoziție sau după canalul audio.

 

Verificăm și sincronizăm dublajul cu exactitate, la secundă, pentru un rezultat perfect. Îți punem la dispoziție fișierul audio cu dublajul rezultat, îl suprascriem pe canalul audio sau pe un subcanal separat al video-ului pe care ni-l pui la dispoziție.

 

Suntem super-specializați pe limbile germană și engleză, traducătorii noștri deservind cele mai vaste domenii, precum tehnic, informatic, economic, politic, juridic.

 

Dacă ai nevoie de un dublaj de film, noi te putem ajuta, colaborând cu foarte mulți traducători și actori experimentați.

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Profesionalism

Un traducător sau o echipă de traducători specializați, în funcție de amploarea proiectului, realizează traducerea după script-ul pus la dispoziție de client sau după canalul audio și redactează script-ul în limba de destinație. Sub coordonarea unui regizor, actori profesioniști fac lip-sync pentru filul original, astfel încât dublajul să aibă un caracter natural și fluid, în concordanță cu imaginea redată.

 

Logistică și expertiză

Dublajul filmelor este realizat cu mijloace tehnice software și hardware profesionale, microfoane și tehnică audio de înaltă calitate, într-un studio de întregistrări.

 

Flexibilitate

Ne poți pune la dispoziție orice film sursă, în orice format, pe orice mediu de stocare, fizic, online etc. Noi îl procesăm și îl convertim, dacă este necesar, apoi realizăm dublajul. De asemenea, rezultatul final, dublajul, poate fi în orice format audio solicitat de client sau poate fi integrat în coloana sonoră a filmului original.

 

Mai multe proiecte

Conferință online

Rămâi conectat!