Spectacol de improvizație

DESCRIEREA PROIECTULUI

Distractiv, spontan, live, improvizat!

Un spectacol de improvizație conține o serie de momente distractive. Actorii improvizatori, moderați de un MC și acompaniați de un improvizator muzical pun în scenă sugestiile publicului, respectând anumite reguli specifice fiecărui moment.

 

Astfel, actorii vor crea pe loc povești și scene la cererea publicului, vor imita limbi străine, vor inventa cântece și dedicații muzicale etc.

Gradul de interacțiune cu publicul este ridicat, spectatorii participând cu sugestii sau fiind implicați direct, în mod voluntar, în diverse momente ale spectacolului.

 

Spectacolul realizat în totalitate pe loc este distractiv și poate avea o tematică flexibilă, în funcție de solicitările clientului.

Un spectacol de improvizație poate fi integrat în orice tip de eveniment sau poate fi de sine-stătător. Fie că vorbim de o petrecere de firmă, team-building, eveniment corporate, spectacolul de improvizație aduce un plus de bucurie și divertisment și poate servi ca o rupere de ritm.

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Distracție, atmosferă destinsă și bună-dispoziție

Un spectacol de improvizație destinde atmosfera și oferă distracție în orice împrejurare, fiind astfel potrivit pentru foarte multe tipuri de evenimente: petreceri corporate sau private, activități de team-building, conferințe etc.

 

Logistică și pregătiri minimale

Spectacolul de improvizație nu necesită decoruri sau costume. Pregătirile logistice sunt minimale, iar locul de desfășurare poate fi aproape oriunde, nefiind necesară o sală de teatru cu scenă. În funcție de dimensiunea spațiului și de numărul participanților, poate fi necesară sonorizarea.

 

Interacțiune crescută și flexibilitate

Publicul va decide direcția în care merge spectacolul. Acesta se află mereu în centrul atenției, lăsându-se antrenat de poveștile create de improvizatori. Dacă se dorește, se poate stabili în prealabil un cadru tematic al spectacolului.

 

Mai multe proiecte

Producție video

O imagine spune cât o mie de cuvinte.
O imagine bună spune totul!