Înregistrări audio

DESCRIEREA PROIECTULUI

Imaginea contează, dar și sunetul!

Vrei ca mesajul tău să fie auzit de publicul tău, clienții tăi și partenerii de afaceri. Noi creăm pentru tine spoturi publicitare audio, melodii de promovare și pentru evenimente, conferințe sau team-building-uri, jingle-uri și orice alt tip de înregistrare audio, pornind de la ideile sau dorințele tale.

 

În studioul nostru de creație realizăm înregistrări audio de voce sau instrumente, la cea mai înaltă calitate și ți le livrăm în orice format și pe orice suport media sau online.

 

Colaborăm cu actori, cântăreți, muzicieni și compozitori pe parcursul procesului de creație audio, dar și la realizarea și procesarea înregistrărilor, astfel încât produsul final să sune exact așa cum trebuie.

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Profesionalism

O echipă de artiști și creatori de conținut fac un brainstorming pe baza ideilor tale, pentru a găsi cele mai inspirate, cele mai potrivite, cele mai haioase versuri, cântece, melodii. Sub coordonarea unui compozitor și a unor tehnicieni, materialul audio este înregistrat de către actori și cântăreți profesioniști.

 

Logistică și expertiză

Înregistrările audio sunt realizate cu mijloace tehnice software și hardware profesionale, microfoane și tehnică audio de înaltă calitate, într-un studio de întregistrări, de către tehnicieni și sunetiști experimentați.

 

Mai multe proiecte

Conferință online

Rămâi conectat!