Talkshow-uri și emisiuni online

DESCRIEREA PROIECTULUI

Ține-ne la curent cu noutățile!

Prezintă angajaților tăi noutățile și realizările. Vorbește despre planurile de viitor și direcția companiei. Noi producem pentru tine un talk-show cu moderatorii noștri și invitați în studio, din companie sau de unde dorești, și participanți online, pe o platformă la alegere sau în sistem hibrid, atât cu invitați în studio, cât și online.

 

Talk-show-ul conține teme de actualitate pentru compania ta, alese de tine și elaborate împreună cu editorii noștri, îmbinate cu umorul și imaginația prezentatorilor. Acesta poate avea un caracter regulat și recurent, fiind realizat live săptămânal, bilunar, lunar, în funcție de cerințele tale.

Pentru a garanta o calitate superioară a emisiunii, talk-show-ul online este produs live în studioul nostru, cu tehnică audio-video și lumini profesionale și transmis pe o platformă de comunicare la alegere (Zoom, Microsoft Teams, Google Meet etc.) sau pe o platformă de streaming (Youtube, Facebook, Vimeo).

 

Ne ocupăm noi de transmisia de la invitați și integrarea acesteia în eveniment, cât și de streaming-ul online către participanți.

Din regie putem rula video-uri, prezentări și coloana sonoră în deschiderea, la închiderea și oricând pe parcursul talk-show-ului.

De asemenea, putem crea aceste intro-uri, outro-uri, tranziții, cartoane de pauză etc.

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Facilități tehnice profesionale

În studioul nostru ori on-site punem la dispoziție vorbitorilor toate mijloacele tehnice necesare pentru susținerea prezentărilor, precum microfoane, lavaliere, ecrane de proiecție, teleprompter, fundal chroma key etc. De asemenea mijlocim interacțiunea dintre vorbitori și participanți, prin sisteme de comunicație bidirecțională, în cele mai bune condiții tehnice, fără ecou, fără microfonie, fără întârzieri.

 

Logistică și pregătiri minimale

Participanții vor urmări emisiunea și vor participa la acesta din fața calculatorului propriu. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă îl reprezintă conectarea la o platformă de comunicații online. Furnizorul transmisei realizează toate pregătirile tehnice și logistice necesare pentru producția evenimentului.

 

Producție și editare profesională

Evenimentele online pe care le producem sunt editate live, în timp real, cu filmări multi-cameră, tranziții și animații profesionale, inserții audio-video, în funcție de solicitările clientului.

 

Mai multe proiecte

Producție video

O imagine spune cât o mie de cuvinte.
O imagine bună spune totul!