Sonorizare

DESCRIEREA PROIECTULUI

Pentru ca totul să sune perfect!

Oricât de bine ar fi organizat un eveniment, acesta nu poate exista fără sunet și sonorizare profesională! Pentru că degeaba vezi lucruri, dacă nu înțelegi mesajul transmis. Noi îți oferim sonorizare și lumini pentru orice tip de eveniment; conferințe, discuții, talk-show-uri, spectacole, mini-concerte.

 

Avem expertiză și oferim consultanță pentru realizarea set-up-ului tehnic, în funcție de evenimentul pe care ni-l propui. Îți punem la dispoziție echipamentul complet, de la microfoane wireless, lavaliere, headset-uri, mixere, playere, până la boxe amplificate. Putem susține fără probleme evenimente cu până la 500 de participanți.


La achiziția echipamentelor profesionale am pus accentul atât pe putere, cât și pe calitate. Astfel, sunetul va fi perfect, iar participanții se vor putea bucura de un eveniment desăvârșit.

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Tehnică profesională de sunet și lumini

Investim permanent în tehnică de sunet și lumini de calitate, garantând astfel și calitatea evenimenutului tău. Eliminăm din start posibilele probleme ce ar putea să apară din cauza unor echipamente de calitate inferioară, precum întreruperi, sunet deficitar etc. Suntem atenți la cele mai mici detalii, de la mixere, playere, console de dj, până la boxe și cabluri. Dispunem exclusiv de echipament premium de la producători de renume, precum Sennheiser, JBL, Numark, Allen & Heath etc.

 

Personal profesionist și cu experiență

Suntem conștienți că unul dintre factorii esențiali pentru reușita evenimentului tău sunt oamenii. Tehnicienii și operatorii noștri cunosc în întregime echipamentul pe care ți-l punem la dispoziție, acumulând experiență în sutele de evenimente pe care le-am organizat. De asemenea, ei sunt pro-activi și flexibili, rezolvând orice problemă care poate apărea pe parcursul desfășurării evenimentului și venind în întâmpinarea solicitărilor clientului.


Soluții complete

Noi îți oferim soluții complete de sonorizare. Toate serviciile noastre includ punerea la dispoziție a echipamentelor, transport, instalare, probe tehnice și operare. Să ne auzim cu bine!

Mai multe proiecte

Sonorizare

Pentru ca totul să sune perfect!

Dublaj filme

Vorbește pe limba publicului tău!