Sonorizare

DESCRIEREA PROIECTULUI

Pentru ca totul să sune perfect!

Oricât de bine ar fi organizat un eveniment, acesta nu poate exista fără sunet și sonorizare profesională! Pentru că degeaba vezi lucruri, dacă nu înțelegi mesajul transmis. Noi îți oferim sonorizare și lumini pentru orice tip de eveniment; conferințe, discuții, talk-show-uri, spectacole, mini-concerte. Avem expertiză și oferim consultanță pentru realizarea set-up-ului tehnic, în funcție de evenimentul pe care ni-l propui. Îți punem la dispoziție echipamentul complet, de la microfoane wireless, lavaliere, headset-uri, mixere, playere, până la boxe amplificate. Putem susține fără probleme evenimente cu până la 500 de participanți. La achiziția echipamentelor profesionale am pus accentul atât pe putere, cât și pe calitate. Astfel, sunetul va fi perfect, iar participanții se vor putea bucura de un eveniment desăvârșit.

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Distracție, atmosferă destinsă și bună-dispoziție

Un spectacol de improvizație destinde atmosfera și oferă distracție în orice împrejurare, fiind astfel potrivit pentru foarte multe tipuri de evenimente: petreceri corporate sau private, activități de team-building, conferințe etc

Logistică și pregătiri minimale

Spectatorii vor urmări spectacolul și vor participa la acesta din fața calculatorului propriu. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă îl reprezintă conectarea la o platformă de comunicații online. Furnizorul transmisei realizează toate pregătirile tehnice și logistice necesare pentru producția evenimentului.

Interacțiune crescută și flexibilitate

Publicul va decide direcția în care merge spectacolul. Acesta se află mereu în centrul atenției, lăsându-se antrenat de poveștile create de improvizatori. Dacă se dorește, se poate stabili în prealabil un cadru tematic al spectacolului.

Mai multe proiecte

Sonorizare

Pentru ca totul să sune perfect!