Traducere și interpretare consecutivă

DESCRIEREA PROIECTULUI

Te ajutăm să înțelegi!

Pentru a te înțelege perfect cu partenerii de discuție îți oferim servicii de traducere și interpretare consecutivă pentru ședințe și întâlniri de afaceri, școlarizări și taining-uri, vizite și delgații, conferințe de presă etc.

 

Suntem super-specializați pe limbile germană și engleză, interpreții noștri deservind cele mai vaste domenii, precum tehnic, informatic, economic, politic, juridic.

 

Dacă ai nevoie de un interpret de orice limbă de circulație internațională, noi ți-l putem pune la dispoziție, colaborând cu foarte mulți interpreți experimentați.

 

Experiența interpreților noștri acoperă orice tip de traducere consecutivă, de la ședințe ale unor companii importante, până la întâlniri la nivel de șefi de stat și de guvern, atât la fața locului, cât și în mediul on-line.

 

 

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Profesionalism și experiență

Garantăm faptul că lucrăm exclusiv cu interpreți cu o experiență vastă, cu limbaj nativ, cu care am colaborat într-o serie de proiecte și al căror profesionalism a fost certificat atât de noi cât și de clienții noștri.

 

Flexibilitate și mobilitate

Interpreții noștri pot lucra atât pe teren, adică la locul de desfășurare al evenimentului, conferinței, ședinței etc., se pot deplasa oriunde în țară și în străinătate, cât și de la distanță, online sau remote, în conferințele și ședințele care se desfășoară online, fiind experimentați în utilizarea oricărei aplicații pentru conferințe și ședințe.


Mai multe proiecte