Conferință online

DESCRIEREA PROIECTULUI

Rămâi conectat!

Dacă vrei să fii în contact cu partenerii, colaboratorii și angajații tăi, o poți face printr-o conferință online. Noi o organizăm pentru tine cu invitați în studio și participanți online, pe o platformă la alegere sau în sistem hibrid, atât cu invitați în studio, cât și online.

 

Pentru a garanta o calitate superioară a evenimentului, conferința online este produsă live în studioul nostru, cu tehnică audio-video și lumini profesionale și transmisă pe o platformă de comunicare la alegere (Zoom, Microsoft Teams, Google Meet etc.).

 

Îți putem pune la dispoziție un MC care va avea în mâini frâiele întregului eveniment și ne ocupăm de transmisia de la invitați și integrarea acesteia în eveniment, cât și de streaming-ul online către participanți.

 

Din regie putem rula video-uri, prezentări și coloana sonoră în deschiderea, la închiderea și oricând pe parcursul evenimentului. De asemenea, putem crea aceste intro-uri, outro-uri, tranziții, cartoane de pauză etc.

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Facilități tehnice profesionale

În studioul nostru ori on-site punem la dispoziție vorbitorilor toate mijloacele tehnice necesare pentru susținerea prezentărilor, precum microfoane, lavaliere, ecrane de proiecție, teleprompter, fundal chroma key etc. De asemenea mijlocim interacțiunea dintre vorbitori și participanți, prin sisteme de comunicație bidirecțională, în cele mai bune condiții tehnice, fără ecou, fără microfonie, fără întârzieri.

 

Logistică și pregătiri minimale

Participanții vor urmări conferința și vor participa la acesta din fața calculatorului propriu. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă îl reprezintă conectarea la o platformă de comunicații online. Furnizorul transmisei realizează toate pregătirile tehnice și logistice necesare pentru producția evenimentului.

 

Producție și editare profesională

Evenimentele online pe care le producem sunt editate live, în timp real, cu filmări multi-cameră, tranziții și animații profesionale, inserții audio-video, în funcție de solicitările clientului.

 

Mai multe proiecte

Dublaj filme

Vorbește pe limba publicului tău!

Producție video

O imagine spune cât o mie de cuvinte.
O imagine bună spune totul!