Spectacol de improvizație online

DESCRIEREA PROIECTULUI

Distractiv, spontan, live, improvizat!

Un spectacol de improvizație online conține o serie de momente distractive. Actorii improvizatori, moderați de un MC și acompaniați de un improvizator muzical pun în scenă sugestiile publicului, respectând anumite reguli specifice fiecărui moment. Astfel, actorii vor crea pe loc povești și scene la cererea publicului, vor imita limbi străine, vor inventa cântece și dedicații muzicale etc.

 

Gradul de interacțiune cu publicul este ridicat, spectatorii participând cu sugestii sau fiind implicați direct, în mod voluntar, în diverse momente ale spectacolului. Spectacolul realizat în totalitate pe loc este distractiv și poate avea o tematică flexibilă, în funcție de solicitările clientului.

 

Pentru a garanta o calitate superioară a evenimentului, spectacolul de improvizație online este produs live pe o scenă de teatru, cu tehnică audio-video și lumini profesionale și transmis pe o platformă de comunicare la alegere (Zoom, Microsoft Teams, Google Meet etc.) sau pe o platformă de streaming (Youtube, Facebook, Vimeo etc.)

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Distracție, atmosferă destinsă și bună-dispoziție

Un spectacol de improvizație destinde atmosfera și oferă distracție în orice împrejurare, fiind astfel potrivit pentru foarte multe tipuri de evenimente: petreceri corporate sau private, activități de team-building, conferințe etc.

 

Logistică și pregătiri minimale

Spectatorii vor urmări spectacolul și vor participa la acesta din fața calculatorului propriu. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă îl reprezintă conectarea la o platformă de comunicații online. Furnizorul transmisei realizează toate pregătirile tehnice și logistice necesare pentru producția evenimentului.

 

Interacțiune crescută și flexibilitate

Publicul va decide direcția în care merge spectacolul. Acesta se află mereu în centrul atenției, lăsându-se antrenat de poveștile create de improvizatori. Dacă se dorește, se poate stabili în prealabil un cadru tematic al spectacolului.

 

Mai multe proiecte

Producție video

O imagine spune cât o mie de cuvinte.
O imagine bună spune totul!