Team-Building

DESCRIEREA PROIECTULUI

Echipa ta e pe primul loc

Scopul unui team-building este ca echipa ta să petreacă un timp de calitate împreună, să se cunoască mai bine, să coopereze, iar la final, să fie mai sudată. De aceea, este important să existe un interes din partea creatorului de conținut pentru nevoile și particularitățile echipei tale, astfel încât să realizeze un program de team-building customizat.

 

Noi îți oferim programe de team-building, atât în format fizic, cât și online, gândite special pentru tine, bazate pe tehnici de improvizație teatrală sau de tipul quest games. Colaborăm cu actori profesioniști, tehnicieni și creatori de conținut, astfel încât experiența întregului program să fie una de calitate și de neuitat.

 

În team-building-urile pe care le oferim, punem accentul pe echilibrul dintre distracție și acțiuni interesante și antrenante, care să nu supra-solicite, dar nici să nu plictisească participanții.

 

Dacă te-ai săturat de tras sfori prin copaci sau de open-bar toată ziua, te așteptăm la o discuție, să punem împreună bazele următorului tău team-building.

CARACTERISTICILE PROIECTULUI

Distracție, atmosferă destinsă și bună-dispoziție

Team-building-urile pe care le oferim sunt în primul rând distractive. Astfel, orice sarcini ar avea de îndeplinit participanții în echipă, ne asigurăm că acestea le aduc bucurie. Susținem crearea spiritului de echipă prin petrecerea unui timp de calitate împreună și mai puțin prin încurajarea competitivității individuale.

 

Logistică și pregătiri minimale

Pentru desfășurarea team-building-ului avem nevoie doar de oameni și de un spațiu. Un team-building bazat pe tehnici de improvizație nu necesită niciun fel de logistică. Iar pentru team-buliding-urile tematice aducem noi tot ce este necesar. Pentru jocurile precum Mafia, Activity, Quiz etc., pe care le oferim online echipelor din companii, venim atât cu MC sau game master, cât și cu jocul propriu-zis, asigurăm producția video și transmisia, astfel încât participanții să se bucure din plin de activități.

 

 

Mai multe proiecte

Sonorizare

Pentru ca totul să sune perfect!